Σχετικα με την εταιρεια μας

Είμαστε μια δημιουργική ομάδα ανθρώπων. Θέλοντας να εκμεταλλευτούμε τις απίστευτες δυνατότητες των drones, δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών, που στόχο έχουν να προσφέρουν οπτικές, αλλά και πληοροφορίες που με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ήταν πρακτικά αδύνατο να προσφερθούν. Πέραν των υπηρεσιών αεροφωτογράφησης και αερολήψεων για μια πληθώρα σκοπών, προσεγγίζουμε το θέμα της χρήσης των drones και από επιστημονική σκοπιά, παρακαλουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα, όπως για παράδειγμα την δημιουργία 3D χαρτών μέσω drone ή την παροχή χρήσιμων πληροφοριών για την προσδοκώμενη απόδοση μιας αγροτικής καλλιέργειας. 

 • lake.jpg
 • mountains.jpg
 • valley.jpg

Η εμπειρία μας

Η εμπειρία μας

Οι έμπειροι συνεργάτες μας, ασχολούνται τόσο με την κατασκευή όσο και με την πτήση Drones. Μια νέα τεχνολογία, η οποία στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως διαδεδομένη, γι αυτό και η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες στον χώρο.

Πραγματοποιούμε πτήσεις, λαμβάνοντας εικόνες και βίντεο υψηλής ανάλυσης από αέρος. Το υλικό παραδίνεται είτε xωρίς επεξεργασία στον ενδιαφερόμενο, προκειμένου αυτός να το χρησιμοποιήσει κατά την κρίση του, για παράδειγμα σε μια διαφημιστική καμπάνια (σε ιστοσελίδα της επιχείρησης ή σε διαφημιστική εταιρεία της επιλογής τους), είτε επεξεργασμένο και μονταρισμένο σε 2-3λεπτες παρουσιάσεις.

Είμαστε μια εταιρεία την οποία εμπιστεύονται ήδη αρκετοί επαγγελματίες και ιδιώτες, που ενδιαφέρονται για την αεροφωτογραφία.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες εικονοληψίας και βιντεοληψίας από αέρος, με την χρήση Drones,τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού, του περιβάλλοντος, των κατασκευών, του αθλητισμού, του μεσιτικού χώρου, της ενέργειας, της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Απέναντι στους ανταγωνιστές μας, αντιπαραβάλλουμε την επαγγελματικότητά μας, την αγάπη μας γι αυτό που κάνουμε, την διαρκή μας εκπαίδευση που μας καθιστά πρωτοπόρους στην τεχνολογία αυτή και προπάντων στον σεβασμό όσων μας επιλέγουνε.

Διαρκής προσπάθειά μας είναι, χωρίς να αλλοιώνουμε την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας, να κρατάμε χαμηλά τις τιμές μας, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Οι Στόχοι μας

Οι Στόχοι μας

Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Χρησιμοποιούμε υψηλά standards για την εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Οι "συνεργάτες" μας, αναζητούν από εμάς την εμπειρία και την επαγγελματικότητά μας.
Οι θεμελιώδεις αξίες μας

Οι θεμελιώδεις αξίες μας

Η δημιουργία μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσίων, η οποία θα έχει σκοπό την ανάπτυξη της, παράλληλα με την ανάπτυξη των συνεργατών τους.

Που δεν θα βλέπει τους συνεργάτες της, ως πελάτες που θα φέρουν κέρδη σε αυτήν.

Που δεν θα κάνει "εκπτώσεις" στην ηθική του επιχειρείν.

Που θα δουλεύει με πάθος, αφοσίωση, ενθουσιασμό για τους συνεργάτες της, τους οποίους θα θεωρεί φίλους και όχι πελάτες.

Που στόχο θα έχει την ποιότητα σε ότι κάνουμε, προσπαθώντας να βελτιώσουμε τις ιδέες μας, και την ικανοποίηση των συνεργατών μας.


Η ομαδα μας

Προσπαθούμε για την ανάπτυξή σας. Το μόνο μας πάθος μας; Η τεχνολογία.

 • Νίκος

  Νίκος

  Ο Νίκος είναι blogger. Είναι ο "ιδιοκτήτης" του www.myquadcopter.gr, ενός blog που ασχολείται με drones. Η ιδιοκατασκευή του drone είναι από τις πρώτες στη χώρα μας. Μετράει αρκετές ώρες πτήσεις. Για τη δουλειά του, μπορείτε να ενημερωθείτε στο blog του, ενώ και η ιστοσελίδα μας φιλοξενεί κάποιες από τις...πτήσεις του

 • Βασίλης

  Βασίλης

  Φιλόδοξος, επίμονος, web delevoper, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του Βασίλη. Εν πολλοίς, η κατασκευή του site, αποτελεί δικό του ολονύκτιο κατόρθωμα!
 • Γιώργος

  Γιώργος

  Αγαπάει ότι έχει να κάνει με τον αέρα, το χιόνι, την φωτογραφία αλλά και την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.
 • Νίκος
 • Βασίλης
 • Γιώργος

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Timber by EMSIEN-3 LTD

Θελετε να μαθετε περισσοτερα;

Facebook Login JavaScript Example