Εταιρικα Projects

Η επιχείρηση σας όπως δεν την έχετε φανταστεί ποτέ.  Η εταιρεία μας παρέχει δυνατότητα κάλυψης από αέρος, πλήθους επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας.

Δραστηριοποιήστε στον τομέα του Real Estate; Είστε μεσίτης; Τα drones μας, αναλαμβάνουν την δημιουργία video clips και την λήψη αεροφωτογραφιών των προς πώληση ακινήτων. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Εμείς το λέμε Drone-Estate. 

Είστε Ξενοδόχος; Θέλετε να απογειώσετε τις κρατήσεις σας; Η εταιρεία μας θα αναλάβει την δημιουργία ελκυστικών video clips με εικόνες της επιχείρησής σας. Το ίδιο θα συμβεί, αν είστε ιδιοκτήτης κάποιας άλλης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού. Εμείς το ονομάζουμε Drone-Tourism

Έχετε κάποιο προϊόν πώληση; Μπορείτε να το προωθήσετε ευκολότερα αν το διαφημίσετε σωστά. Το λέμε Commercial Drone.

Διοργανώνετε κάποιο αθλητικό γεγονός και θέλετε να το προωθήσετε; Ανήκετε σε κάποιον αθλητικό σύλλογο; Θέλετε να κάνετε ένα δώρο στους φιλάθλους της ομάδας σας; Τα drones μας, μπορεί να καλύψουν τις προπονήσεις σας, τις δραστηριότητές σας εντός και εκτός αθλητικών χώρων, τις συγκεντρώσεις σας, προσθέτοντας φαντασία με τις αερολήψεις μας. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Εμείς το λέμε Drone-Sports.

Είστε επιχείρηση και επιθυμείτε να διοργανώσετε κάποια εξωτερική εκδήλωση;  Δραστηριοποιείστε στο χώρο των χειμερινών ή θερινών αθλημάτων; Τα drones μας, θα σας ακολουθήσουν παντού, εκτοξεύοντας την εκδήλωσή σας. Το λέμε Drone-Events.

Είστε κάποιος σύλλογος που ασχολείται με τη φύση (π.χ. ορειβατικός σύλλογος, πρόσκοποι); Είστε μια περιβαλλοντική οργάνωση που θέλει να αναδείξει το έργο της; Τα drones έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αερολήψεις για εσάς για να σας μείνουν οι δραστηριότητές σας, αξέχαστες. Το λέμε Drone-Nature.

Έχετε στο μυαλό κάποια δική σας ήδη διαμορφωμένη ιδέα. Μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε. Το λέμε Drone-Individual.

Θέλετε να καταγράψετε από αέρα κάποια έρευνά σας; Κάποια φυσική καταστροφή που συνέβη στην περιουσία σας; Αναλαμβάνουμε τις αερολήψεις σας προκειμένου να στείλετε τα απαραίτητα στοιχεία στην ασφαλιστική σας εταιρεία ή οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε. Το ονομάζουμε Drone-Service.

Έχετε κάποια άλλη επιθυμία-ιδέα; Μη διστάσετε να τη μοιραστείτε μαζί μας. Επικοινωνείστε χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα της εταιρείας μας, το email μας, ή τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο site μας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Timber by EMSIEN-3 LTD
Facebook Login JavaScript Example